Teljes körű bankkártyagyártás

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 1998-ban hozta létre a kártyagyártó és -megszemélyesítő üzemét. A korszerű technológiai, technikai és biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően mára Közép-Európa egyik legkorszerűbb kártyamegszemélyesítő központjával rendelkezik, amely a Visa és a MasterCard által is tanúsításra került. A Társaság nem csak a gyártásban, megszemélyesítésben, hanem a különböző chipek megszemélyesítésében és alkalmazások kialakításában is segítséget nyújt a bankok számára. A nemzetközi trendeknek megfelelően a cég készen áll a dual interface bankkártyák gyártását különféle innovatív megoldásokkal kiegészíteni. A rendelkezésre álló gyártási technológia segítségével gyártunk matt és fényes felületű, különleges hatásokat mutató szabványos méretű és mini kártyákat is. A kész kártyákat rövid határidővel borítékoljuk és az ügyfél nevére postára adjuk.

Bankkártya alkalmazások

Kontaktus nélküli kártya segítségével jelentősen növelhető a fizetés gyorsasága és kényelme. Célszerűnek látszik a bankkártyák és mobile wallet alkalmazások kiterjesztése a fizetéssel kapcsolatos területekre is. A Nyomda informatikusainak fejlesztésével és a nemzetközi standardnek megfelelő megszemélyesítési technológiákkal – lehetőség adódik különféle, a mindennapi életben ma már kihasználható alkalmazások telepítésére a bankkártyák chipjére.
A nemzetközi és hazai tömegközlekedési rendszerek és az irányelvek fejlődése révén lehetővé válik, hogy a bankkártyák bérletként vagy  elektronikus jegyként használhatóak legyenek attól függetlenül, hogy a bankkártyát plasztikon vagy mobil wallet-be személyesíti meg Társaság. A Nyomda szakemberei készen állnak a bankon belüli projektek szakértői támogatására.

Népszerűek a lojalitás kártyák, amelyek különböző kedvezményekkel jutalmazzák a hűséges vevőket. Azzal, hogy a bankkártyákba több alkalmazás elhelyezésére nyílik lehetőség, a Társaság készen áll olyan bankkártyák kiadására is, amelyeken már előre telepített kereskedelmi alkalmazások is vannak. Az alkalmazás segítségével egy érintéssel történhet meg a fizetés és a lojalitáspontok gyűjtése is.

A Társaság informatikus szakembereinek tapasztalatai alapján kialakítható egy olyan könnyen használható e-banking biztonsági csomag, amely alkalmazkodik a bank és az ügyfelek igényéhez. Az OTP (One Type Password) szolgáltatás esetén használható CAP/DPA biztonsági kódok generálása megfelelő védettséget adhat a kibertámadások különféle módszerei elleni védekezésre.

ANYtap tok – az érintésmentes kártyák védelmére

Kontaktus nélküli kártya segítségével jelentősen növelhető a fizetés gyorsasága. Így azonban egy arra alkalmas eszközzel a közlekedési eszközökön vagy az utcán a táskákban, zsebünkben lapuló bankkártya leolvashatóvá válik. Az is előfordulhat, hogy a tárcánkban lapuló kontaktusmentes kártya, beléptető és fizetési kártyák interferenciát okozva akadályozzák azok használatát. Amennyiben az ANY Biztonsági Nyomda által kifejlesztett ANYtap tokot használja, nem lehetséges az adatok kiolvasása addig, amíg azt a felhasználó nem engedélyezi. Vagyis, amíg a tokban van a kontaktusmentes kártya, nem keletkezik interferencia és nem lehetséges a fizetési kártyák rosszindulatú leolvasása sem.

Referencia

Kontaktus nélküli kártya
Kontaktusmentes kártya
Kontaktus nélküli kártya

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése